Eng

Waarom Claessens Personenvervoer?

 • 24 uur bereikbaar
 • Professioneel team
 • Kwaliteit
 • Servicegericht
 • Up-to-date wagenpark

Onze voordelen:

 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
 • Wij denken met onze klanten mee


TX Button

Over Claessens Personenvervoer

Regiecentrale

De regiecentrale De regiecentrale De regiecentrale De regiecentrale

Dagelijks verzorgen onze medewerkers ruim 800 ritten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor iedere opdrachtgever op het gebied van personenvervoer de regie functie uit te voeren. Te denken is hierbij aan opzetten van vervoerssystemen voor bijv. woon-werk verkeer, groepsvervoer, dagbehandelingen etc.

Ook zijn wij in staat om alle administratieve handelingen met betrekking tot het vervoer af te handelen. Door gebruik te maken van diverse software pakketten is het mogelijk dat alle mutaties c.q. reserveringen rechtstreeks door de opdrachtgever in ons systeem geboekt kunnen worden.

Opleiding

Opleiding Opleiding Opleiding Opleiding Opleiding

Claessens Personenvervoer beschikt over TX-keur, het landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer. Het TX-keur staat voor vakkundige chauffeurs en comfortabel en veilig taxivervoer.

Al onze chauffeurs krijgen een degelijke opleiding voordat ze zelfstandig de weg op gaan. Dit gebeurt middels een eigen opleider. Naast de opleiding krijgen de chauffeurs ook nog ieder jaar een herhalingscursus. De cursus bevat onder andere uitleg omtrent de voertuigen, vervoersvormen, huisregels, omgang met klanten etc. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit die wij willen leveren ook garanderen.

Naast bovengenoemde cursus hebben al onze chauffeurs ook een EHBO cursus met AED gebruik afgerond.

Geschiedenis

Claessens Personenvervoer is een bedrijf dat inmiddels bijna 50 jaar in de regio personenvervoer verricht.

In April 2017 heeft Claessens Personenvervoer een nieuwe eigenaar gekregen waardoor wij nu tezamen met PZL een van de grootste vervoerders van Zuid-Limburg zijn.

Vacatures

Wij zijn op dit moment op zoek naar de volgende collega’s:

 • Centralist / Planner met ervaring als planner in de taxibranche, zowel partime als fulltime.

Ben jij stressbestendig en hou je van een uitdaging? Als planner ben je verantwoordelijk voor het verdelen van de ritten en het monitoren van alle chauffeurs. Geen dag is hetzelfde en het is dus iedere dag een grote puzzel alle ritten zo goed en effecient mogelijk kwijt te komen.

 • Chauffeur/Chauffeuse Groepsvervoer 16-24 uur per week

Als groepsvervoer chauffeur zul je een vaste schoolroute krijgen met aansluitend een dagbesteding. Je krijgt het voertuig mee naar huis en standaard werk je van maandag t/m vrijdag tussen 07.30 en 17.00 uur.

 • Chauffeur/Chauffeuse WMO-Regiotaxi 40 uur per week

Als WMO chauffeur krijg je dagelijks te maken met verschillende soorten mensen. Zowel ouderen als gehandicapten worden door jou veilig van a naar b vervoerd. Dienstijden van maandag t/m zondag tussen 06.00 en 02.00 uur.

 • Chauffeur/Chauffeuse Zakelijk vervoer 40 uur per week

Ben jij representatief, discreet en flexibel? Dan kun jij misschien bij ons aan de slag als zakelijke chauffeur. Het is jouw taak onze zakelijke klanten een top service te bieden of het nu een airport rit of lokaal ritje betreft. Diensttijden varieren per dag.

Geïnteresseerd in één van deze vacatures? Neem dan contact met ons op via admin@claessensvervoer.nl